Belle Gábor / BON LA BELL KFT

Szakterületek:

Vagyonbiztosítás
Felelősségbiztosítás
Technikai biztosítás
Életbiztosítás
Unit-linked
Egészség- és balesetbiztosítás
Élethelyzet finanszírozása
Gépjármű-biztosítás

Belle Gábor / BON LA BELL KFT

Zugló I. Ügynökség

Mobil:

+36309503619

E-mail:

belle.gabor@belle.hu

Telefon:

Fax:

0612731308

Működési terület:

Budapest,
Pest megye

Bemutatkozás

"Hivatásunk lényege, hogy biztonságot adunk az embereknek."

1991 óta dolgozom a Generali-Providencia Biztosítónál.100 millió Ft-os élő szerződésállományt kezelek,mely közel 2000 db szerződést jelent. Az ügyfeleim szerződései javarészt a Személy , -Vagyon ,-Gépjármű biztositási eseményekre nyújtanak fedezetet.

Cégünk alapvető gondoskodási formákhoz kínál megfelelő megoldást azzal kiegészítve, hogy előre kiszámíthatatlan esetekben se maradjon támasz nélkül az egyén, a család, cég.

A Generali-Providencia Biztosító tanácsadójaként folyamatosan fejlesztem ismereteimet a szakma minden területén, hogy szakszerű és naprakész tanácsokkal tudjam Önt segíteni biztosítási és pénzügyi szolgáltatási kéréseinek kielégítésében.

Szeretem az egyedi igények biztositására megkeresni a megfelelő konstrukciót, a kockázatok csökkentése érdekében.

Ehhez segitséget tudok nyújtani a Generali-Providencia minden igényt kielégítő szolgáltatási palettájának ismeretében. Amennyiben a különböző élethelyzetekben szükséges biztosítási szolgáltatásoról szeretne információt kapni, kérem, lépjen kapcsolatba velem a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.

Ha kérdése van, információs anyagot szeretne kérni termékeinkről, vagy egy velem való találkozást egyeztetne, kérem, kattintson a Kapcsolatfelvétel menüpontra!

Biztosítási ajánlattal kapcsolatban várom jelentkezését

belle.gabor@belle.hu